INDIVIDUELE COACHING & THERAPIE | OOK ONLINE

Wil jij stress onder controle krijgen of meer zelfvertrouwen opbouwen? En wil jij zo snel mogelijk worden geholpen op een eenvoudige, snelle en professionele manier? Dan kan ik je door middel van individuele coaching of therapie begeleidingen om je doelen te behalen!

Ervaar jij problemen op het gebied van werk, gezin of je sociale leven? Dit kan zorgen voor stress en dat kan weer zorgen voor lichamelijke klachten, zoals ziekte of vermoeidheid.

Door middel van coaching of therapie gaan we samen aan de slag om jou verder te helpen. We gaan uitzoeken wat voor jou écht belangrijk is en ontdekken wat je met je leven zou willen.

Coaching is hierbij gericht op het WMO stellen van doelen, het bereiken van doelen zodat de unieke kwaliteiten die je bezit weer optimaal benut gaan worden.

Bij therapie gaan we dieper in op het verleden en kijken we hoe ervaringen uit het verleden je gedrag beïnvloeden en je belemmeren om zelf de juiste stappen te zetten. Je leert de patronen te herkennen waardoor je steeds in dezelfde situatie terechtkomt en krijgt praktische handvatten hier op de juiste manier mee om te gaan.

Gelijktijdig zorgen we ervoor dat je assertiever in het leven komt te staan zodat je op de juiste manier voor jezelf op leert te komen. Op die manier leer je de ingezette veranderingen vol te houden.

COACHING, THERAPIE & AUTISME

Coaching en therapie zijn vaak een waardevolle aanvullingen bij het ondersteunen van mensen met autisme. Ik gebruik hierbij speciale programma’s die zijn ontwikkeld door Marja Boxhoorn. Deze richten zich op het bevorderen van zelfontplooiing, het versterken van vaardigheden en het vergroten van zelfredzaamheid. We stellen samen doelen vast en werken nauw samen om de juiste stappen te zetten om die doelen te bereiken. Ik ben hierbij jouw betrouwbare gids en help je bij het ontwikkelen van strategieën en vaardigheden die nodig zijn om succesvolle resultaten te behalen.

TRAJECT

Wanneer we van start gaan beginnen we met een kennismakingsgesprek. Tijdens deze kennismaking maken we kennis met elkaar en naar aanleiding van dit gesprek kan ik bepalen of ik jou verder kan helpen en zal ik een voorstel doen voor een coaching- of therapietraject. Daarna gaan we samen de doelen van het traject vaststellen en omschrijven. Omdat dit altijd individuele trajecten op maat zijn, is er geen exacte tijdsduur aan te geven voor een coaching- of therapietraject.

ONLINE HULP

Online hulp via schrijvend begeleiden kan voor jou de oplossing zijn, wanneer het lastig voor jou is om naar de praktijk te komen. Bijvoorbeeld omdat je verder weg woont, niet mobiel bent of wanneer je een sociale angststoornis hebt.

Met online schrijvend begeleiden vertel je jouw verhaal door het op te schrijven en mailt dat aan mij via een beveiligd cliëntbegeleidingssysteem. Wanneer ik dat heb gelezen ontvang je van mij een geschreven reactie terug waar jij weer over na kunt denken. Ik geef je steun en handvatten om met de situatie om te gaan en/of opdrachten waarmee je direct aan de slag kunt. Het mooiste is dat je dat allemaal op je eigen tempo kunt doen, in je eigen vertrouwde omgeving en op tijdstippen die voor jou het beste uitkomen.

Een online psychosociaal traject bestaat altijd uit 5 sessies en de kosten bedragen 450,00 euro (vrijgesteld van BTW).

WACHTLIJST

Als er geen wachtlijst is kunnen we op korte termijn een kennismakingsgesprek inplannen. Vaak kan dit al binnen een tot twee weken na ons eerste contact. Besluit je na het kennismakingsgesprek geen gebruik te willen maken van mijn diensten, dan zijn daar buiten de kosten voor het kennismakingsgesprek verder geen kosten aan verbonden.

KOSTEN EN VERGOEDINGEN

Een therapiesessie van 60 minuten kost 95 euro (vrijgesteld van BTW)

Voor therapie bestaat de mogelijkheid voor gedeeltelijke vergoeding vanuit je (aanvullende) zorgverzekering omdat mijn praktijk bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg is geregistreerd. Informeer daarom vooraf altijd of de aangeboden therapie ook in aanmerkingen komt voor vergoeding om verrassingen achteraf te voorkomen.
Soms zijn er ook mogelijkheden via uitkeringsinstanties of via je werkgever.

Een coaching-sessie van 60 minuten kost 95 euro, exclusief 21% BTW.

Coaching is niet te declareren bij de zorgverzekeraar.
De kosten voor coaching zijn voor werkgevers en zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de fiscus als bedrijfskosten.
In dit geval is de BTW (21%) terug te vorderen.

 

Heb je vragen?

Stel ze gerust!

Anja balemans – Coaching & therapie